Cine sunt copii din acest proiect?

Ca in fiecare an, beneficiarii campaniei #EuSuntMosu sunt copiii proveniti din medii defavorizate aflati sub protectia DGASPC din Sectoarele 1 si 6, partenerii Asociatiei Coloreaza Viata.
Copiii provin fie din centre de plasament, fie din familii monoparetale sau sunt integrati in proiecte de dezvoltare a Uniunii Europene, precum copiii din Programul PIED.
O parte din acesti copii sunt deja beneficiarii proiectelor noastre, precum Childrens’ HUB insa data fiind Sarbatoarea Craciunului ne dorim sa putem ajuta impreuna cu voi cat mai multi copii si din acest motiv, in acest an numarul scrisorilor s-a dublat.

Aceasta campanie este organizata de 4 ani de zile, si an de an, modul de organizare cat si numarul scrisorilor au crescut, reusind sa implinim visele si dorintele unui numar de aprox. 500 de copii si tineri din serviciile de asistenta sociala publica din Bucuresti si Ilfov, cat si din Asociatii si Fundatii private precum: Asociatia Caritas, Fundatia Suedeza de Ajutor Umanitar, SOS Satele Copiilor, Fundatia Viata si Lumina.